Consultatii / Comenzi: 0740.082.543

Pachete promotionale

Detalii pachete

Ochelari de soare cu lentila polarizata la doar 50 lei.Pretul include o laveta si o folie protectoare tip saculet. Disponibil doar cele  6 perechi de ochelarii din fotografia  https://www.facebook.com/optocris/photos/a.417118395009462.109227.337525192968783/1278762478845045/?type=3&theater  

Lentile polarizate cu dioptrii si tratament antireflex la 150 lei/lentila. Oferta este in limita stocului disponibil. Consultatii gratuite. Culorile sunt pe gri, maro si verde. Dioptriile trebuie sa fie doar pe sfera in domeniul -2,00 ...... +2,00.

Rame fara cadru  (pe capse)  din  titan  flexibil  diverse culori   =  250 lei. Avantaje :  se pot modifica formele lentilelor ; sunt cele mai usoare rame; sunt cele mai discrete rame               Pentru aceste rame va oferim -  lentile incolore cu antireflex la 200 lei / doua lentile  inclusiv manopera -  lentile heliomate cu antireflex la 360 lei / doua lentile inclusiv manopera - lentile cu filtru PC tip Blue si antireflex 280 lei/ doua lentile inclusiv manopera. Consultatii gratuite (...)

25 lei o lentila simpla  din sticla sau plastic cu durificare .......................................................................................................... 40 lei o lentila cu antireflex  din sticla sau plastic ............................................................................................................ 65 lei lentila din sticla heliomata fara antireflex  .............................................................................................................. 75 lei o lentila cu filtru de calculator Blue maxim+antireflex .... (...)

75 lei  lentila cu antireflex si filtru pentru calculator  "blue block" care diminueaza efectele daunatoare ale luminii albastre emise de monitoare  si protejeaza de radiatiile UV.Putem demonstra calitatile lentilei cu ajutorul unui tester, proiectand o lumina albastra spre lentila se poate constata ca pe ecranul alb din spatele lentilei nu mai ajunge lumina albastra.Garantie lentile 3 ani. Vezi filmuletul demo : http://www.youtube.com/watch?v=k1ulrZrOWYI

Lentile din plastic  heliomate si cu tratament antireflex,  indice de subtiere 1.6,  pretabile pentru montajul pe rame fara cadru ( capse sau surub) Au caracteristici tehnice de rezistenta similare policarbonatului dar propietati optice superioare (domeniul -6,00sf. - +6,00sf. si -2,00 cyl: +2,00 cyl )     

Rame rezistente la deformare. 150 lei rama de ochelari Vizioneaza videoclipul cu testul de rezistenta facut in optica noastra :    http://www.youtube.com/watch?v=3lfywxxdFas

150 lei = 2  lentile bif. cu AR + consult + montaj .......................................................................................................... 250 lei = 2 lentile bifocale  cu AR si heliomat+consultatie+montaj ............................................................................................................... Dioptriile sa nu fie cu cilindri si sa se incadreze intre anumite domenii.(AR=antireflex)

Va oferim lentile colorate 85% in nuantele maro, gri sau verde,  cu tratament antireflex, la doar 65 lei/lentila Consultatia este gratuita. Montajul se poate face pe o rama din optica noastra  sau pe rama dumneavoastra daca este in stare buna. Pentru a beneficia de aceasta oferta trebuie sa aveti dioptriile cuprinse intre -4,00 si +4,00 sfera respectiv  -2,00 si +2,00 cylindru.  

Oferta de ochelari la 100 de lei consta in : - alegerea ramei dintr-o gama de minim 50 rame de metal sau din plastic - consultatie (stabilire de dioptrii)  - doua lentile din plastic cu durificare sau sticla - montajul lentilelor in rama - toc - laveta - snur  

Lentilele progresive provin de la  Prats (Spania). Din punct de vedere al calitatii si al adaptabilitatii rivalizeaza cu cele mai bune lentile de la renumiti producatori de lentile progresive Oferta noastra consta in posibilitatea de a  achizitiona cu 1.200 lei doua lentile progresive  heliomate Transition, cu antireflex maxim,  tip Cuart, canal de progresie foarte larg. GRATUIT BENEFICIATI DE URMATOARELE : - aveti posibilitatea (in maxim 2 saptamani de la data achizitiei lentilelor dumneavoastra )  sa faceti cadou unei persoane dragi o pereche de lentil (...)

Afla despre primul despre cele mai noi produse