Consultatii / Comenzi: 0740.082.543

Pachete promotionale

Detalii pachete

In perioada 1 decembrie 2017 - 31 ianuarie 2018  oferta  : LENTILE BLUECONTROL (protectie PC)  REDUCERE PRET CU 20%  (reducere este aplicata la pretul reomandat din catalogul de lentile Hoya).Oferta este valabila in limita stocului disponibil.

Rame pe capse  din  titan  flexibil  diverse culori = 250 lei. .............................................................................................................. Avantaje :  se pot modifica formele lentilelor  avem 10 modele de lentile Silhouette; sunt cele mai usoare rame; sunt cele mai discrete rame                        

25 lei o lentila simpla  din sticla sau plastic cu durificare .......................................................................................................... 40 lei o lentila cu antireflex  din sticla sau plastic ............................................................................................................ 65 lei lentila din sticla heliomata fara antireflex  .............................................................................................................. 150 lei o lentila cu filtru de calculator Blue maxim+antireflex+ filtr (...)

150 lei o lentila UV Plus  care diminueaza efectele daunatoare ale luminii albastre emise de monitoare  si protejeaza de radiatiile UV.Putem demonstra calitatile lentilei cu ajutorul unui tester, proiectand o lumina albastra spre lentila se poate constata ca pe ecranul alb din spatele lentilei nu mai ajunge lumina albastra.Garantie lentile 3 ani. Vezi filmuletul demo : http://www.youtube.com/watch?v=k1ulrZrOWYI

 2 lentile progresive incolore indice 1.5   cu canal de progresie larg + tratament  antireflex HMC = 400 lei ......................................................................................................  2 lentile progresive heliomate Transitions cu canal de progresie larg + tratament antireflex HMC = 650 lei ..................................................................................................       GRATUIT : consultatie, montaj lentile, optimizare, toc, laveta.

Lentile din plastic  heliomate si cu tratament antireflex,  indice de subtiere 1.6,  pretabile pentru montajul pe rame fara cadru ( capse sau surub) Au caracteristici tehnice de rezistenta similare policarbonatului dar propietati optice superioare (domeniul -6,00sf. - +6,00sf. si -2,00 cyl: +2,00 cyl )     

Rame rezistente la deformare. 120 lei - 180 lei  rama de ochelari Vizioneaza videoclipul cu testul de rezistenta facut in optica noastra :    http://www.youtube.com/watch?v=3lfywxxdFas

150 lei = 2  lentile bif. cu AR + consult + montaj .......................................................................................................... 250 lei = 2 lentile bifocale  cu AR si heliomat+consultatie+montaj ............................................................................................................... Dioptriile sa nu fie cu cilindri si sa se incadreze intre anumite domenii.(AR=antireflex)

Lentile polarizate cu dioptrii si tratament antireflex la 150 lei/lentila. Oferta este in limita stocului disponibil. Consultatii gratuite. Culorile sunt pe gri, maro si verde. Dioptriile trebuie sa fie doar pe sfera in domeniul -2,00 ...... +2,00.

Va oferim lentile colorate 85% in nuantele maro, gri sau verde,  cu tratament antireflex, la doar 65 lei/lentila Consultatia este gratuita. Montajul se poate face pe o rama din optica noastra  sau pe rama dumneavoastra daca este in stare buna. Pentru a beneficia de aceasta oferta trebuie sa aveti dioptriile cuprinse intre -4,00 si +4,00 sfera respectiv  -2,00 si +2,00 cylindru.  

Oferta de ochelari la 100 de lei consta in : - alegerea ramei dintr-o gama de minim 50 rame de metal sau din plastic - consultatie (stabilire de dioptrii)  - doua lentile din plastic cu durificare sau sticla - montajul lentilelor in rama - toc - laveta - snur  

Afla despre primul despre cele mai noi produse